Με τον όρο εταιρική ταυτότητα νοείται η προσωπικότητα μιας επιχείρησης προς τους υφιστάμενους πελάτες, τους συνεργάτες της αλλά και το εύρη κοινό.
Σχεδιάζεται με τρόπο τέτοιο ώστε να είναι σύμφωνη με το προφίλ της επιχείρησης και υλοποιείται με σκοπό να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της.
Κατέχει πολύ σημαντικό ρόλο στην εικόνα που αποκομίζει ο πελάτης διότι η κατοχή μιας ισχυρής εταιρικής ταυτότητας στις προσπάθειες επικοινωνίας και marketing είναι το πρώτο βήμα στην οικοδόμηση της καλής φήμης.
Όλη η προσπάθεια στο σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας, εστιάζεται στο να προκαλέσουμε την προσοχή του αναγνώστη πελάτη.
Για τους παραπάνω λόγους πρέπει η εταιρική μας ταυτότητα να περνάει το μήνυμα εύκολα, με σαφήνεια, να εντυπωσιάζει και να μένει στην μνήμη του κοινού.
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ολοκληρωμένησχεδίασηκαιυλοποίηση, τηςεταιρικής ταυτότηταςτης επιχείρησης σας και παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

 • Σχεδιασμό λογοτύπου. 
 • Σχεδιασμό επαγγελματικής κάρτας. 
 • Σχεδιασμός φυλλαδίων, καταλόγων. 
 • Σχεδιασμό επιστολόχαρτου, φακέλου, μπλοκ σημειώσεων κτλ.
 • Σχεδιασμός content writing,δημιουργία σλόγκαν.
 • Ψηφιακή απόδοση εταιρικού προφίλ.
 • Σχεδιασμό και παραγωγή διαφημιστικώνvideo clip.

Η διάδοση της πληροφορίας είναι « το άλφα και το ωμέγα » στον χώρο των επιχειρήσεων. Για τη σωστή και επαγγελματική προβολή του εταιρικού προφίλ σας η B.S.P. Ι.Κ.Ε. μας είναι σε θέση να σας προσφέρει την ιδανική λύση, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την κατάλληλη σελίδα για τις ανάγκες σας.

Οι δραστηριότητες οι οποίες υλοποιούμε στην B.S.P. Ι.Κ.Ε., είναι ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των παραμέτρων εκείνων που προβάλουν την επιχείρηση του φορέα στοχεύοντας στη μέγιστη προβολή του στο κοινό που απευθύνεται.

Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου η B.S.P. Ι.Κ.Ε. διαθέτει τα εξής εργαλεία:

Ανάπτυξη και εφαρμογή διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας και στρατηγικής χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και υπηρεσίες εκ των οποίων ενδεικτικά αναφέρονται:

 1. Προώθησηδιάμέσου Social Media ( Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, κτλ ).
 2. Geo Targetin
 3. Διαφήμιση Pay Per click ( PPC ).
 4. E-mail marketing.
 5. Photo & Video Sharing ( Youtube, Picasa, Flickr, Panoramio ).

Τα βασικά στοιχεία που υλοποιούνται στην ανάλυση, σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση ιστοσελίδων διαφόρων απαιτήσεων είναι:

 • Δημιουργία γραφικών και ολοκληρωμένα προγράμματα σχεδιαστικής υποστήριξης
 • Δημιουργία δυναμικών websites με προγράμματα « διαχείρισης περιεχομένου » ( Content τα οποία δίνουν τη δυνατότητα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας να διαχειρίζονται από την ίδια την εταιρεία μέσω ειδικά σχεδιασμένων διαχειριστικών εργαλείων ),
 • Σχεδιασμό και ανάπτυξη portals ( κόμβος ιστοσελίδων ),
 • Δημιουργία ιστοσελίδων με animations.

Οι ιστοσελίδες είναι σχεδιασμένες ώστε να έχουν συμβατότητα σε όλους τους browsers ( Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome ), να είναι φιλικές με όλες τις κινητές συσκευές ( mobile friendly websites ) καθώς επίσης και την κατάλληλη διαμόρφωση τους για επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης ( SEO friendly design and development ). Για την ανάπτυξη τους χρησιμοποιούνται όλες οι βασικές γλώσσες και σχεδιαστικά εργαλεία.

Αναλαμβάνουμε την προβολή της επιχείρησης σας λαμβάνοντας υπόψη:

 • την ανάλυση, σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση διαφόρων απαιτήσεων και κλάδων δραστηριοτήτων,

 • την ανάπτυξη ολοκληρωμένης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου ( e-shop, πλατφόρμα E-commerce ).

 • την φιλοξενία των websites σε κορυφαίους και αξιόπιστους servers.

 • την κατοχύρωση domain names με οποιαδήποτε κατάληξη ( .gr, .com, .org, .eu κλπ ).

 • Την προώθηση της εταιρείας σας στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης.

 • την ανάπτυξη προγραμμάτων και εφαρμογών στο internet ( e-shops, συστήματα content management, βάσεις δεδομένων ).

Για την υλοποίηση των εφαρμογών μας χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες Joomla, WorldPress κ.λ.π.

Η B.S.P. Ι.Κ.Ε. μας διαθέτει άρτια καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες, οι οποίοι ασχολούνται με την ανάπτυξη mobile εφαρμογών, σχεδιασμένων για τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

Το τμήμα ανάπτυξης ακολουθεί όλες τις σύγχρονες πρακτικές και τεχνικές για τη δημιουργία εφαρμογών με γνώμονα την ευχρηστία και την βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Έχουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας μεγάλης σειράς mobile εφαρμογών για smartphones και tablets με λειτουργικό Android της Google και το iOS της Apple.

Δημιουργούμε mobile εφαρμογές για διάφορους κλάδους, όπως η Διαφήμιση, o Τουρισμός, οι Τεχνικές Εταιρείες, το λιανικό εμπόριο κ.α.. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν προγράμματα ανάγνωσης νέων, mobile καταστήματα, χάρτες οδηγούς με σημεία ενδιαφέροντος, κρατήσεις για ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, mobile εργαλεία, κ.λπ.

Για την ανάπτυξη των Android εφαρμογών χρησιμοποιούμε το πιο πρόσφατο Android SDK διατηρώντας ωστόσο συμβατότητα με το API level 8.

Για τις iOS εφαρμογές μας χρησιμοποιούμε Objective-C, Xcode 4.6, the latest iOS 6.x: SDK και Cocoa Touch.